Uusilla työkaluilla vuoteen 2020

Yksi tämän vuoden tavoitteistani on pitää parempaa huolta omasta hyvinvoinnista. Kaikki tavoitteeni olen päättänyt ottaa lempeydellä vastaan. Tänä vuonna aion aidosti pyrkiä kehittämään omia tapojani ja omaa suhtautumista asioihin, enkä vain pintapuolisesti suorittamaan tavoitteitani

1.Rutiinit

En ole koskaan ollut aamuihminen ja siitä syystä olen luonut itselleni aamurutiineja, joiden kautta tottua aikaisempiin herätyksiin ja oppia nauttia aamuista enemmän.
Toivottavasti aikaiset aamut vauvan kanssa ei tuntuisi niin ylitsepääsemättömiltä. Uni on muutenkin ollut aina kohdallani niin haastavaa, että sille olen jo henkisesti sanonut heipat!

Selkeämpien iltarutiinien avulla olen silti koittanut vaikuttaa positiivisemmin myös uneni laatuun. Puhelin on tietty läsnä aivan liian paljon ympäri päivän, joten pyrin myös irtaantumaan siitä ja ajoittamaan somen käytön  järkevämmäksi ja tehokkaammaksi.

Eli toivon onnistuvani luomaan rajan työn ja arjen välille. Puhelimen ei tarvitse olla kädessä enää 24/7 ja aikataulutan tekemiseni niin, että kun teen töitä, voin panostaa siihen täysillä ja sata lasissa. Näin taas arjessa voin nauttia perheeni ja ystävieni seurasta, ilman että toinen jalka on aina töissä. Rakastan työtäni ja toivon rutiinien ja aikataulutuksen auttavan minua olemaan parempi minä myös työelämässä.

2. Positiivisempi energia ympärille, kaikkeen mitä teen.


Huomaan itsestäni sen, että jos elämässä tulee jokin este / negatiivinen asia vastaan, en saa nukuttua ennen kuin olen luonut jonkinlaisen toimintasuunnitelman sitä kohtaan ja näin olen siis varautunut kaikkeen. Tämä luo mulle positiivisempaa lähestymistä asiaan. Kaikki on hallinnassani, tavalla tai toisella. Opin sen jo viime vuonna, että kirjoitan paljon ylös ja järjestän näin ajatuksiani. Nyt haluan kohdistaa niitä vieläkin positiivisemmin, siksi aloitin vuoden alussa kiitollisuus-sivujen skriivaamisen.

Eli kirjoitan ylös asioita, joista olen kiitollinen ja joita tahdon enemmän elämääni. Luen taas pitkästä aikaa enemmän kirjoja ja niistä tuoreimpana ’’ Hyvän elämän anatomia ’’ ( Kirjoittanut Sara Karlsson & Pia Sievinen ). Tässä musta i h a n a ote kirjasta:

’’Emme voi samanaikaisesti ajatella, että tilanteemme on toivoton ja nähdä tilanteemme edistyvän. Jompikumpi energia dominoi.’’


Eli kohti positiivisempia ajatuksia ja näin ollen parempaa otetta tähän vuoteen!

Kiitos kun luit!
♡ Petronella


2 Replies to “Uusilla työkaluilla vuoteen 2020”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s