D E L I V E R Y T E R M S

cropped-image-11.png.jpeg

YLEISTÄ VERKKOKAUPASTA

Verkkokaupan tuotteita myy PENE Y-tunnus: 2834270-7. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille ja yrityksille Suomessa. Tuotteiden hinnat sisältävät arvolisäveron kotimaassa. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.


TILAAMINEN

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta: http://www.penecollection.com SHOP- sivun kautta.

Kaikki tilaukset tehdään sähköpostilla osoitteeseen penecollection@outlook.com. Tilaukseen asiakas ilmoittaa:

Oman nimensä

Tuotteen nimen ja koko numeron

Postinumeron ja postituskaupungin

Haluamansa ilmoitustavan paketin saapumisesta; tekstiviesti vai sähköposti. Asiakas liittää tilaukseen puhelinnumeronsa, mikäli haluaa ilmoituksen tekstiviestillä. Molemmat ilmoitustavat ovat asiakkaalle täysin maksuttomia.

Mikäli asiakas ei halua tuotteesta laskua sähköpostiin, vaan haluaa laskun paperisena, tulee asiakkaan ilmoittaa tästä tilauksen yhteydessä ja ilmoittaa postitusosoitteensa kokonaan.

Asiakkaalle lähetetään tilausvahvistus, jossa ilmoitetaan:

Tilauksen tuotelista

Laskun loppusumma

Veroerittely

ASIAKAS SITOUTUU JOKAISEN TILAUKSEN YHTEYDESSÄ VOIMASSA OLEVIIN TOIMITUSEHTOIHIN.

Tilauksen peruminen

Asiakas voi peruuttaa tilauksensa, mikäli toimitus ei ole tapahtunut kohtuullisessa ajassa. Tilauksen perumisesta tulee ilmoittaa osoitteeseen penecollection@outlook.com tai soittamalla +358401366068. Yleensä ilmoitamme asiakkaillemme sähköpostilla tai puhelimitse, jos toimitusaika eroaa normaalista. Pidätämme myös oikeuden tilauksen perumiseen ja rahojen palauttamiseen asiakkaan tilille


TUOTEHINNAT JA TUOTTEET

Tuotteiden hinnat on esitetty tuote-esittelyjen yhteydessä. Hinnat sisältävät ALV -veron (24%).

PENE julkaisee mallistokohtaisesti tiedot tuotteiden kankaista, niiden historiasta ja ohjeet tuotteen huoltamiseen.

Tuotteen rikkouduttua/kuluttua käytössä tarjoamme paikkauspalvelua ja uudelleen suunnittelua vaatteellesi.


TOIMITUSAJAT

Tilaukset lähetetään 7. arkipäivän kuluessa tilauksen saapumisesta ja toimitetaan Suomen postipalvelun kautta asiakkaalle.

Olemme asiakkaisiin mahdollisimman pikaisesti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään.

Toimitusten pakkaaminen

Lähetyksissämme käytämme uusiutuvaa materiaalia ja 100% kierrätettäviä materiaaleja.


TOIMITUSKULUT

Tilaukseen lisätään toimituskulut (5,90 € )

Toimituskulut lisätään tilauksen lopulliseen summaan, joka ilmoitetaan asiakkaalle ennen laskun lähettämistä.

Toimituksessa käytämme Smart Post- palvelua.

Tilauksen voi myös sopia noudettavaksi työhuoneelta. Mikäli asiakas haluaa noutaa tilauksensa työhuoneelta ( Turku ) voi noutoa tiedustella tilauksen yhteydessä.

Veloitamme palautuskulut ( 5,90€) tuotteiden noutamatta jätetyistä tilauksista.


MAKSAMINEN

Tilauksemme maksetaan laskun kautta. Asiakas saa laskun ostoksesta samana päivänä, kun tuote on lähetetty asiakkaalle. Lasku lähetetään asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen ( Joko sähköposti, tai postitusosoite ). Laskulla on maksuaikaa 14 päivää.


PALAUTUS

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus.  Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja myyntikelpoinen.

HUOM! Määrämittaan leikatuilla kankailla sekä mittatilaustuotteilla ei ole vaihto- ja palautusoikeutta.

Voit palauttaa tilauksesi veloituksetta postin kautta lähettämällä palautusilmoituksen  osoitteeseen penecollection@outlook.com ja postittamalla tuotteet takaisin. Pakkaa lähetys huolellisesti.

Alta löydät ohjeet palautukseen.

Tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen penecollection@outlook.com Pyydämme ilmoituksessanne kuitenkin ystävällisesti ilmoittamaan:

● Palautuksen syyn (mikäli viottunut tai väärä tuote)

● Tilaus & Vastaanottopäivä

● Tilaajan tunnistetiedot (nimi / osoite / tilausnumero)

● Haluatteko vain palauttaa tuotteen ja saada rahat takaisin tilille vai toivotteko, että lähetämme vastaavan tuotteen vioittuneen tai väärän tuotteen tilalle (ja hyvitämme mahdollisen erotuksen).

● Rahojen palautusta varten pyydämme ilmoittamaan tilinumeron.

Ilmoituksen jälkeen asiakaspalautus tehdään lähimpään Smart Post- pisteeseen.

Palautuskustannuksista: Tuotteen summa ja palautuskustannukset hyvitetään asiakkaan ilmoittamalle pankkitilille mikäli asiakas on ehtinyt maksamaan laskun. Ongelmatilanteissa ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen pene@outlook.com.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai sinulle on toimitettu väärä tuote, tulee sinun ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen penecollection@outlook.com

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä mahdollisimman pian. Jos paketti on vioittunut kuljetuksessa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio logistiikkakumppanille.


OHJEET PALAUTUKSEEN

Palauttaminen automaattiin tai postiin Helposti-koodilla

Tilaa palautuskoodi osoitteessa posti.fi/palautapaketti syöttämällä lähetystunnus (JJFI-alkuinen koodi). Palauta paketti postiin tai oman kiinteistösi Smartpost-automaattiin saamasi ohjeen mukaan.

Palauttaminen automaatista

Jos sait tilauksesi Postin pakettiautomaattiin, voit palauttaa sen mistä tahansa pakettiautomaatista samalla lokerokoodilla, jolla sen noudit. Kirjoita paketin päälle omat yhteystietosi (nimi ja puhelin). Palautusosoitetta et tarvitse. Vie lähetys pakettiautomaattiin ja noudata ohjeita.

Jos lokerokoodi ei ole sinulla enää tallella tai sait tilauksesi kiinteistösi omaan Smartpost-automaattiin, voit palauttaa lähetyksen Helposti-koodilla. Hae palautuskoodi osoitteesta posti.fi/palautapaketti ja vie lähetys postiin tai omaan Smartpost-automaattiisi.


MUUTA

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.


LAKI

Tähän sopimukseen sovelletaan Suomen lakia.


Yhteystiedot

P E N E

puh. +358 401366068

sähköposti: penecollection@outlook.com

Rekisteriseloste

Tässä verkkokaupassa noudatetaan PENE  rekisteriselotetta